21. júla 2013

Love it :33

Áááhojte :)
Dnes som bola na super obede v čínskej reštaurácii a po obede som mala chuť urobiť si niečo nové na nechtoch. Tak som si začala prezerať rôzne bloggy, aby som nabrala inšpiráciu.  Ako posledný na prezeranie som si nechala môj najobľúbenejší blogg, pretože som vedela, že na ňom nájdem určite niečo, čo ma zaujme a nakoniec si to urobím aj na moje nechty (dúfam, že to nebude vadiť bloggerke :)). A tak sa aj stalo. Našla som úžasne nechty, ktoré Vám za chvíľu ukážem. Myslím, že názov článku hovorí za všetko...tieto nechty sa mi páčia a bude mi ľúto, keď si ich budem musieť odlakovávať. I keď názov článku by som pokojne mohla nazvať H&M...teraz sa už dozviete prečo.
Budete potrebovať:
H&M nail polish-Nude
H&M nail polish-Red
H&M nail polish-Black
Bodkovacie pero z Avonu


Najskôr si palec, ukazovák a malíček nalakujeme na červeno. Prostredník a prstenník si nalakujeme odtieňom nude. Na červené nechty urobíme bodkovacím perom bodky do tvaru mašličky. Na nude nechty urobíme bodkovacím perom červeným lakom akoby čmuhy a na niektorých miestach urobíme okolo nich čierne čmuhy. Na voľné miesta urobíme čiernou bodky. Pretreme top coat-om.

Majte sa a užívajte si prázdniny, pretože idú neskutočne rýchlo (teda aspoň mne) a ani nezbadáme a zase budeme sedieť v školských laviciach (hrozná predstava). 
PS: naživo vyzerajú krajšie :D





6 komentárov:

  1. tie sú fakt krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Si sa mala ozvať, že si sa mnou inšpirovala, takto som tvoje nechty našla len náhodou a bola by som nerada, keby mi ušli :) Vydarili sa ti veľmi pekne a moc si ma potešila, že je moj blog tvojím najobľúbenejším, super sa to čítalo :P

    OdpovedaťOdstrániť